In Ontwerp is  een multidisciplinair bureau — ons werkveld strekt zich uit van huisstijlen tot verpakkingen, van apps tot tentoonstellingen. We werken voor regionale en landelijke opdrachtgevers in het bedrijfsleven, het onderwijs, de culturele sector, de zorgsector en bij de (semi)overheid.

Creatief
In Ontwerp bruist van creativiteit. We verrassen onze opdrachtgevers graag met goede ideeën en onderscheidende ontwerpen — ook binnen bestaande huisstijlen. We zien uitdagingen in complexe vraagstukken, maar we raken even geïnspireerd door relatief eenvoudige ontwerpklussen.

Kleurrijk
Helder en kleurrijk — zo typeren we ons werk. We werken altijd vanuit de inhoud en zoeken daarbij naar slimme en effectieve vormoplossingen. Ontwerpen is onze passie. Onze ontwerpers hebben ruime ervaring — ook met de nieuwste media — en bouwen graag aan duurzame relaties met opdrachtgevers.

Compleet
Onze manier van werken is transparant en flexibel, de sfeer is informeel. Onze organisatiestructuur is plat, opdrachtgevers hebben rechtstreeks contact met de verantwoordelijke ontwerpers. Zeven disciplines onder één dak en een uitgebreid netwerk van externe specialisten maakt In Ontwerp een complete en betrouwbare partner bij élke ontwerpklus.

Meer dan ontwerpen
Om communicatietrajecten optimaal te kunnen begeleiden richtte In Ontwerp samen met communicatieadviseur Jan-Kees van Loon het bureau New Ink op. Binnen New Ink werken communicatieadviseurs, vormgevers, multimedia-specialisten en tekstschrijvers samen, aangevuld met jong talent. Een open, frisse blik, gecombineerd met vakmanschap, ervaring en creatieve ideeën. Zie New Ink.

Boeken maken is een van de passies van In Ontwerp. Om een podium te bieden aan eigen producties ontstond In Boekvorm Uitgevers. Een kleine uitgeverij, met een fijne neus voor bijzondere uitgaven. Iedereen met goede ideeën voor mooie boeken is er van harte welkom! Zie In Boekvorm Uitgevers.